Laadpaal aanmeldenLaadpaal automatische verrekening

Alle laadsessies worden door Charge-R8 automatisch gefactureerd en uitgekeerd op jouw bankrekening. Werknemers die een vergoeding ontvangen voor thuisladen, krijgen een eigen factuur. Handmatige declaratie is verleden tijd.

Tarief & locatie management

Beheer laadlocaties en stel tarieven in voor elektrisch laden: per kilowattuur, per laadsessie en per uur. Zo houd je grip op de laadkosten, en maximaliseer je je inkomsten. Publiceer jouw eigen laadpalen op online kaarten.

Toegangsgroepen

Bepaal wie er mag laden, en voor welk tarief. Binnen een toegangsgroep kun je een ander (voordeliger) tarief instellen. Ook wordt het mogelijk om toegang te verlenen aan mensen die gratis mogen laden.

Gebruikers management

Nodig werknemers uit die thuis laden en bepaal het vergoedingstarief. Woongroepen en VVE's kunnen bewoners uitnodigen om hun laadpaal te registreren. De verrekening van de laadsessies verloopt automatisch.

Subaccounts

Grote organisaties kunnen sub-accounts toevoegen en beheren. Zo kan het hoofdaccount alle data inzien, en het sub-account alleen eigen locaties en data. Dit geeft meer flexibiliteit en controle.keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x