Laadpalen bedrijven Boom

Op zoek naar laadpalen voor je bedrijf in Boom

Ontdek het all-in aanbod van Accu-R8 voor het installeren van laadpalen op jouw bedrijfsterrein. 
Wij helpen je graag van a tot z én op maat!

laadpalen bedrijven Boom

Laadpalen bedrijven Boom, uw groene oplossing voor elektrisch rijden!

In deze tijden is de behoefte aan laadpalen voor bedrijven een niet te ontkennen feit. Met de opkomst van elektrische voertuigen (EV's) is het belangrijk dat uw bedrijf de nodige infrastructuur biedt om deze groene trend te ondersteunen. Als uw vertrouwde partner op het gebied van laadpalen, zijn wij er om u te begeleiden in deze duurzame overgang.

Elektrische voertuigen zijn de toekomst van duurzaam vervoer. Met het groeiend aantal elektrische wagens op de weg wordt de installatie van laadpalen voor jouw bedrijf in Boom een must. Creëer een  meerwaarde voor werknemers, klanten en bezoekers met een elektrische wagen en draagt bij aan uw milieuvriendelijke imago.

Accu-R8 maakt je helemaal klaar voor het laden van elektrische voertuigen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen.
We nemen daarbij het hele proces van a tot z voor onze rekening.

Onze laadoplossingen voor bedrijven

Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreid aanbod aan laadpaaloplossingen afgestemd op uw specifieke noden. Of u nu een kleine KMO of een groot bedrijf bent, wij hebben de knowhow en ervaring om een laadinfrastructuur te installeren die perfect aansluit bij uw behoeften. Onze laadpalen zijn betrouwbaar, efficiënt en gemakkelijk te integreren in uw huidige infrastructuur.

We zorgen ervoor dat je werknemers met een bedrijfswagen kunnen laden, maar ook dat personeelsleden met een privéwagen (al dan niet betalend) gebruik kunnen maken van de laadinfrastructuur.

Stel je deze laadpalen (semi-) publiek ter beschikking van klanten, leveranciers, buurtbewoners etc. dan kan je genieten van interessante fiscale voordelen. Deze investering is immers tijdelijk tot 200% fiscaal aftrekbaar!

laadpalen bedrijven Boom

Accu-R8 zorgt voor de installatie, de ingebruikstelling en het onderhoud van de laadpalen.

Naast je kantoor of bedrijfsgebouw, maar ook in parkeergarages of openbare parkings.

Laadpaal voor werknemers Boom

Hebben je werknemers een elektrische of hybride bedrijfswagen ter beschikking, dan wordt er van jou als werkgever verwacht dat je laadinfrastructuur voorziet

Indien er geen of beperkte mogelijkheid is om een laadoplossing te plaatsen op het bedrijfsterrein, opteren de meeste van onze klanten ervoor om een laadpaal - een zogenaamde wallbox - bij hun werknemers thuis te installeren. 

Wij plaatsen een slimme laadpaal bij je werknemer thuis, zodat laadsessies automatisch verrekend worden met het bedrijf. Handig toch?

laadpalen bedrijven Boom

laadpalen bedrijven Boom

laadpalen bedrijven Boom

Wat is de beste laadpaal voor jouw bedrijf in Boom?

We installeren laadpalen van A-merken die zowel futureproof als kwalitatief zijn.

De laadpalen uit ons gamma zijn stuk voor stuk performant, modern en gebruiksvriendelijk. Toch hebben ze elk hun specifieke eigenschappen. Om je een laadoplossing voor te kunnen stellen op maat van je elektrische wagenpark, luisteren we daarom altijd eerst naar je specifieke verhaal. Bij de keuze van het type laadpaal spelen namelijk heel wat factoren mee.

Laadpalen bedrijven Boom | AC laders

AC-laders zijn de laders die veelal geïnstalleerd worden op huisadressen en openbare parkeerplaatsen, aangezien dit type lader goed is aan te sluiten op het bestaande elektriciteitsnetwerk van een woning of bedrijfspand.

Een AC-lader is een type oplader voor elektrische auto's die werkt op wisselstroom. Door een omvormer in de auto wordt de stroom omgezet naar gelijkstroom. Door dit omvormingsproces duurt het laden aan een AC-lader vaak langer.

Door de gemakkelijke aansluiting en de goedkopere prijs is AC-laden de goedkoopste optie.

laadpalen bedrijven Boom - AC lader

Laadpalen bedrijven Boom | DC laders

Je ziet ze als paddenstoelen uit de grond springen langs onze Belgische snelwegen, maar wist je dat je als onderneming zelf ook kan kiezen voor de installatie van een snellader

Dit is een zeer interessante investering wanneer je voldoende vermogen (over) hebt op je bedrijfssite én wanneer de site op een vlot bereikbare locatie gelegen is.

Omwille van deze redenen wordt dit type lader vaker gekozen bij een plaatsing op een bedrijfssite of op de openbare weg.

laadpalen bedrijven Boom - DC lader


Is een laadpaal fiscaal aftrekbaar?

Laadpaal plaatsen bedrijf | Fiscaliteit 

Normaal gezien liep 31 december 2022 de verhoogde kostenaftrek van 200% voor het installeren van laadpalen af. Gezien de vertraging van de leveringstermijnen heeft de fiscus deze termijn verlengd tot 31 maart 2023.

Voor installaties vanaf 1 april 2023 tot en met 31 augustus 2024 bedraagt deze aftrek 150%.

Laadpaal plaatsen bedrijf | Ecologiepremie

Wist je dat je als KMO of grote onderneming in aanmerking kan komen voor een ecologiepremie, wanneer je snelladers plaatst? ⁠

Die premie loopt op van 15% voor grote bedrijven tot 30% voor KMO’s.⁠⁠

De moeite dus om even in overweging te nemen? Om met je business te voorzien in laadmogelijkheden voor je werknemers en eventuele klanten én je groene imago te versterken?!⁠⁠

Bijkomende vragen, meer info of meteen afspraak plannen? Doen! ⁠Wij staan je graag te woord.

laadpalen bedrijven Boom

Accu-R8 is dé partner voor de installatie van laadpalen bedrijven in Boom

Met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen is de vraag naar laadpalen sterk toegenomen. Het kiezen van de juiste installatiepartner voor je laadpalen is van cruciaal belang om een probleemloze en efficiënte laadervaring te garanderen.  Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van laadinfrastructuur en staan bekend om onze uitstekende service en hoogwaardige installaties. 

Waarom kiezen voor Accu-R8?

Ervaring en Expertise

Accu-R8, met jarenlange ervaring in de elektrische mobiliteitssector, biedt hoogwaardige laadpaalinstallaties. Ons team van hoogoplgeleide professionals begrijpt de technische eisen en uitdagingen die gepaard gaan met de installatie van laadpalen.

Aanpasbaarheid en Schaalbaarheid

Accu-R8 erkent de unieke behoeften van elk bedrijf en biedt op maat gemaakte, schaalbare oplossingen. Of uw bedrijf klein of groot is, wij kunnen een verscheidenheid aan laadpalen en accessoires leveren die voldoen aan uw specifieke eisen.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Wij werken met topfabrikanten om hoogwaardige laadpalen te leveren die voldoen aan de laatste technologische en veiligheidsnormen. Wij garanderen betrouwbare installaties en bieden uitstekende after-sales service voor continue probleemloze werking.

Klantenservice

Accu-R8 waardeert klanttevredenheid hoog en streeft ernaar om aan de verwachtingen te voldoen. We begeleiden u van begin tot eind en ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden.

Accu-R8 blinkt uit in ervaring, aanpasbaarheid, kwaliteit en klantenservice, en is een uitstekende keuze als installatiepartner voor laadpalen. Wij bieden kwalitatieve installaties afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Laadpaal thuis installeren Boom Accu-R8

Accu-R8 | Laadpalen bedrijven Boom

BE 0793.993.005

Op zoek naar een all-in aanbod voor laadpalen op je bedrijventerrein?
Wij helpen je graag van a tot z én op maat!
 


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x