Wallbox Oudsbergen

Wallbox laadpaal installeren thuis in Oudsbergen?

Ontdek de gemakken van een wallbox voor het opladen van elektrische voertuigen. Snel, veilig en efficiënt laden thuis.
Accu-R8: jouw ontzorgende partner voor de installatie van jouw wallbox.

wallbox Oudsbergen

Wallbox, de ultieme oplossing voor het opladen van jouw elektrische wagen in Oudsbergen

Elektrische wagen gekocht? In de moderne wereld van vandaag is de overstap naar elektrische voertuigen een belangrijke ontwikkeling geworden. Met de groeiende bezorgdheid over klimaatverandering en de behoefte aan duurzamere vervoersmiddelen, zoeken steeds meer mensen naar milieuvriendelijke alternatieven. 

Elektrische voertuigen (EV's) bieden een schone en efficiënte manier van reizen, maar er is één belangrijk aspect waar rekening mee moet worden gehouden: het opladen van de batterijen. Dit is waar een wallbox van onschatbare waarde kan zijn.

Verkies je een wallbox aan de muur of een laadpaal op een paal op je oprit of voortuin? Wij hebben voor elke unieke situatie een budgetvriendelijke oplossing! We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met jou. 

Wallbox kopen? Op zoek naar een wallbox installateur in Oudsbergen? Accu-R8 is jouw ontzorgende partner voor een efficiënte installatie van jouw wallbox.

Wat is een wallbox?

Een wallbox is een apparaat dat speciaal is ontworpen voor het opladen van elektrische voertuigen. Het fungeert als een thuislader en maakt gebruik van elektriciteit om de batterijen van het voertuig op te laden. Een wallbox wordt meestal aan een muur gemonteerd en maakt verbinding met het elektriciteitsnet van het huis. Het biedt een veilige en efficiënte manier om de accu van een elektrisch voertuig op te laden.

laadpalen bedrijven Zottegem

Heb je al dan niet zonnepanelen, een digitale of analoge meter, een monofasige of driefasige aansluiting, …?
Wij hebben voor elke unieke situatie een budgetvriendelijke oplossing! 

Accu-R8 zorgt voor de installatie, de ingebruikstelling en het onderhoud van jouw wallbox thuis in Oudsbergen

De voordelen van een wallbox

 • Sneller opladen: een wallbox biedt een hoger laadvermogen dan een standaard stopcontact, waardoor je elektrische voertuig sneller wordt opgeladen. Dit bespaart kostbare tijd en zorgt ervoor dat je altijd klaar bent om de weg op te gaan.
 • Veiligheid: wallboxen zijn speciaal ontworpen met ingebouwde beveiligingsfuncties om een veilig laadproces te garanderen. Ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen en beschermen zowel het voertuig als het elektriciteitsnet tegen overbelasting, kortsluiting en andere potentiële risico's.
 • Efficiëntie: een wallbox zorgt voor een efficiënte energieoverdracht tijdens het oplaadproces. Hierdoor gaat er minder energie verloren en wordt de totale laadefficiëntie verhoogd. Dit resulteert in een optimaler gebruik van elektriciteit en een lagere energierekening.
 • Gemak: met een wallbox kun je je elektrische voertuig eenvoudig thuis opladen. Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van openbare laadstations en kunt het opladen plannen op basis van jouw eigen schema en behoeften. Dit biedt ultiem gemak en flexibiliteit.
 • Toekomstbestendig: door een wallbox te installeren, ben je voorbereid op de toekomst van elektrische mobiliteit. De populariteit van elektrische voertuigen neemt toe en het aantal laadpunten groeit gestaag. Met een wallbox aan huis ben je altijd verzekerd van een betrouwbare laadoplossing, ongeacht de ontwikkelingen in het publieke laadnetwerk.

Types wallboxen

Er zijn verschillende soorten wallboxen beschikbaar, elk met unieke functies en mogelijkheden. Hier zijn de drie meest voorkomende types:

Normale wallbox

Een normale wallbox biedt een basislaadfunctie voor elektrische voertuigen. Het heeft meestal een vast laadvermogen en standaard functionaliteiten.

Slimme wallbox

Een slimme wallbox heeft geavanceerdere functies en kan worden gekoppeld aan een mobiele app. Hiermee kun je het laadproces op afstand beheren, laadstatistieken bekijken en de wallbox integreren met smart home-systemen.


Bidirectionele wallbox

Een bidirectionele wallbox is een laadpaal die de elektrische wagen kan opladen én ook de overtollige elektriciteit van het elektrisch voertuig kan sturen naar de laadpaal om te gebruiken voor andere doeleinden.  

Vanaf 1 januari 2023 is er een belastingsvermindering voor particulieren tot € 8.000 per laadstation en per belastingplichtige.

Vraag ons zeker naar deze mogelijkheden!


Het is van cruciaal belang dat de wallboxen van hoge kwaliteit zijn en betrouwbaar functioneren

Wij werken samen met gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige wallboxen produceren die voldoen aan de nieuwste technologische normen en veiligheidsvoorschriften.

De installaties worden uitgevoerd volgens de beste praktijken om de betrouwbaarheid en duurzaamheid te waarborgen. Daarnaast bieden we een uitstekende after-sales service om ervoor te zorgen dat je laadinfrastructuur probleemloos blijft functioneren.

Contacteer Accu-R8

laadpalen bedrijven Zottegem

laadpalen bedrijven Zottegem

laadpalen bedrijven Zottegem

Het installatieproces van een wallbox

Voordat je een wallbox installeert, zijn er enkele vereisten waarmee rekening moet worden gehouden. Dit omvat het hebben van een geschikte elektrische aansluiting en voldoende ruimte voor de installatie.

Het installeren van een wallbox omvat verschillende stappen, zoals het kiezen van de juiste locatie, het monteren van de wallbox en het aansluiten op het elektriciteitsnet. Het wordt aanbevolen om een professionele installateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat de installatie correct en veilig wordt uitgevoerd.

Wie bieden als ervaren installatiepartner van laadpalen en wallboxen een all-in oplossing op maat aan.Hierbij treden we niet enkel op als elektrisch installateur van deze laadpalen, maar zeker ook als technisch adviseur die samen met jou jouw project in kaart brengt.

Wij begeleiden je met andere woorden doorheen het hele proces én informeren je ook over de mogelijkheden, de nieuwigheden en de aanpassingen in de wetgeving van deze hoogtechnologische markt. Elektrisch rijden is immers de toekomst!

Kies Accu-R8 als je installatiepartner en geniet van een probleemloze en efficiënte laadervaring voor je elektrische voertuigen.


Is een wallbox laadpaal fiscaal aftrekbaar?

Fiscale steun voor bedrijven

Normaal gezien liep 31 december 2022 de verhoogde kostenaftrek van 200% voor het installeren van laadpalen af. Gezien de vertraging van de leveringstermijnen heeft de fiscus deze termijn verlengd tot 31 maart 2023.

Voor installaties vanaf 1 april 2023 tot en met 31 augustus 2024 bedraagt deze aftrek 150%


Fiscale steun voor particulieren

30% voor wie investeert in de periode van 1 april 2023 tot en met en 31 december 2023;

15% voor wie investeert in de periode van 1 januari 2024 tot en met 31 augustus 2024.

Het bedrag is beperkt tot € 1.750 per laadpaal en per belastingplichtige.

Vanaf 1 januari 2023 wordt deze beperking verhoogd tot € 8.000 per laadstation en per belastingplichtige als het gaat om de plaatsing van een bidirectioneel laadstation.

Bijkomende vragen, meer info of meteen afspraak plannen? Doen! ⁠Wij staan je graag te woord.

wallbox Oudsbergen

Bron: Vlaanderen.be

Afspraak inplannen

Benieuwd naar wallbox prijs?

Overweeg je een wallbox te kopen? Verschillende factoren bepalen de prijs van jouw wallbox laadpaal:

 • De snelheid van het laden: 3,4 kW, 7,4 kW, 11 kW of 22 kW, ...
 • Het design van de laadpaal: behuizing in kunststof of in aluminium, eigen branding, …
 • Individuele laadzuil (met 1 of 2 laadpunten) of laadstation gemonteerd op paal of aan muur
 • Plug & charge of identificatie via laadpas
 • Slimladen via load balancing
 • Socket of vaste laadkabel
 • De voorbereidende (elektriciteits)werken

 We komen graag langs om een voorstel op maat uit te werken.


Vrijblijvende offerte ontvangen

Accu-R8 is dé partner voor de installatie van jouw wallbox in Oudsbergen

Met de groeiende populariteit van elektrische voertuigen is de vraag naar wallboxen sterk toegenomen. Het kiezen van de juiste installatiepartner voor je wallbox is van cruciaal belang om een probleemloze en efficiënte laadervaring te garanderen.  Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van laadinfrastructuur en staan bekend om onze uitstekende service en hoogwaardige installaties. 

Waarom kiezen voor Accu-R8?

Ervaring en Expertise

Accu-R8, met jarenlange ervaring in de elektrische mobiliteitssector, biedt hoogwaardige laadpaalinstallaties. Ons team van hoogoplgeleide professionals begrijpt de technische eisen en uitdagingen die gepaard gaan met de installatie van laadpalen.

Aanpasbaarheid en Schaalbaarheid

Accu-R8 erkent de unieke behoeften van elk bedrijf en biedt op maat gemaakte, schaalbare oplossingen. Of uw bedrijf klein of groot is, wij kunnen een verscheidenheid aan laadpalen en accessoires leveren die voldoen aan uw specifieke eisen.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Wij werken met topfabrikanten om hoogwaardige laadpalen te leveren die voldoen aan de laatste technologische en veiligheidsnormen. Wij garanderen betrouwbare installaties en bieden uitstekende after-sales service voor continue probleemloze werking.

Klantenservice

Accu-R8 waardeert klanttevredenheid hoog en streeft ernaar om aan de verwachtingen te voldoen. We begeleiden u van begin tot eind en ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden.

Accu-R8 blinkt uit in ervaring, aanpasbaarheid, kwaliteit en klantenservice, en is een uitstekende keuze als installatiepartner voor wallbox laadpalen. Wij bieden kwalitatieve installaties afgestemd op jouw behoeften.

Laadpaal thuis installeren Zottegem Accu-R8

Accu-R8 | Wallbox Oudsbergen

BE 0793.993.005

Op zoek naar een wallbox thuis in Oudsbergen?
Wij helpen je graag van a tot z én op maat!
 


Volg ons: Instagram - Facebook

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x