Laadpalen voor bedrijven


Door voor laadpalen te kiezen op jouw bedrijfsterrein, geef je je werknemers de kans om deze te gebruiken voor het opladen van hun privé- of bedrijfswagen. Bovendien voorzie je met deze keuze ook meteen een extra service voor je klanten en andere bezoekers. Daarnaast zullen ook buurtbewoners, die zelf niet in de mogelijkheid zijn om een laadpaal te installeren, je dankbaar zijn met deze slimme laadoplossing op wandelafstand.

Heb je een eigen parking en is deze nog niet voorzien van laadpalen voor het opladen van de hybride en elektrische wagens van je personeelsleden?

Dan komen wij heel graag langs om samen met jou de transitie naar de vergroening van je wagenpark in kaart te brengen en je met onze laadoplossing op maat te ondersteunen in deze omschakeling.

Laadpalen

We zorgen ervoor dat je werknemers met een bedrijfswagen kunnen laden, maar ook dat personeelsleden met een privéwagen (al dan niet betalend) gebruik kunnen maken van de laadinfrastructuur.
Stel je deze laadpalen (semi-) publiek ter beschikking van klanten, leveranciers, buurtbewoners etc. dan kan je genieten van interessante fiscale voordelen. Deze investering is immers tijdelijk tot 200% fiscaal aftrekbaar!


Laadinfrastructuur

Contacteer ons
voor een offerte.

Wij bezorgen je graag
een oplossing op
maat.


Ontvang een vrijblijvende offerte

Hulp nodig bij uw Car Policy?

Het opstellen van een aangepaste car policy is uitdagend voor HR-professionals die te maken hebben met de nieuwste wetgeving rondom laadinfra bij werknemers thuis. De complexiteit neemt toe door het gebruik van laadpassen zowel binnen als buiten België en het gebruik van deze passen bij snelladers.

Laadpalen voor werknemers

Laadpalen voor particulieren

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x