Laadpaal installeren Houthalen

Laadpaal installeren in Houthalen? 

Accu-R8 installeert laadpalen voor bedrijven en particulieren. Wij helpen je graag van a tot z én op maat!

laadpaal installeren Houthalen

Laadpaal installeren Houthalen

Ben je op zoek naar een partner voor de installatie van laadpalen in Houthalen? Laadpaal kopen? Op zoek naar een all-in aanbod voor laadpalen op jouw bedrijfsterrein of bij je thuis? Welkom bij Accu-R8!

Als ervaren laadpaal installateur bieden wij op maat gemaakte all-in oplossingen voor laadpalen voor bedrijven en voor wallboxen. Ook voor werknemers en particulieren bieden wij laadpalen voor thuis aan. Wij treden op als elektrisch installateur en technisch adviseur om samen met jouw bedrijf het project in kaart te brengen. Naast de laadpalen configuratie kunnen wij ook elektriciteitswerken uitvoeren. Ontdek hoe wij jouw bedrijf of woning kunnen voorzien van hoogwaardige laadpalen.

Laadpaal installereninfo@accu-r8.be

Laadpaal installeren Houthalen | Laadpalen voor bedrijven

Ben je voor jouw bedrijf in Houthalen op zoek naar een installatiepartner voor het installeren van laadpalen op jouw bedrijfsterrein?

Door voor laadpalen te kiezen op jouw bedrijfsterrein, zorgen we ervoor dat je werknemers met een bedrijfswagen kunnen laden, maar ook dat personeelsleden met een privéwagen (al dan niet betalend) gebruik kunnen maken van de laadinfrastructuur. 

Stel je deze laadpalen (semi-) publiek ter beschikking van klanten, leveranciers, buurtbewoners etc. dan kan je genieten van interessante fiscale voordelen

Laadpaal installeren voor bedrijven Houthalen

Heb je een eigen parking en is deze nog niet voorzien van laadpalen voor het opladen van de hybride en elektrische wagens van je personeelsleden? Dan komen wij heel graag langs om samen met jou de transitie naar de vergroening van je wagenpark in kaart te brengen en je met onze laadoplossing op maat te ondersteunen in deze omschakeling.

Laadpaal installeren Houthalen | Laadpalen voor werknemers

Laadpaal installeren voor werknemers Houthalen

Hebben je werknemers een elektrische of hybride bedrijfswagen ter beschikking, dan wordt er van jou als werkgever verwacht dat je laadinfrastructuur voorziet

Indien er geen of beperkte mogelijkheid is om een laadoplossing te plaatsen op het bedrijfsterrein, opteren de meeste van onze klanten ervoor om een laadpaal - een zogenaamde wallbox - bij hun werknemers thuis te installeren. 

Wij plaatsen een slimme laadpaal bij je werknemer thuis, zodat laadsessies automatisch verrekend worden met het bedrijf. Handig toch?

Laadpaal installeren Houthalen | Laadpalen voor particulieren

Ben je als particulier op zoek naar een laadpaal installateur? Ongeacht of je al dan niet zonnepanelen hebt, een digitale of analoge meter, of een monofasige of driefasige aansluiting, ... Bij ons vind je voor elke situatie een budgetvriendelijke oplossing!

Als particulier kun je bij ons profiteren van onze interessante formule voor thuisinstallaties. Of je nu kiest voor een muur-gemonteerde wallbox of een laadpaal op een paal in je oprit of voortuin, wij hebben de oplossing die bij jou past. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Laadpaal installeren voor particulieren Houthalen

Ontvang een vrijblijvende offerte

Laadpaal installeren Houthalen | Laadpalen configuratie

Wil je een laadpaal kopen en laten configureren in Houthalen?

De configuratie van de laadpaal zorgt er voor dat de laadpalen via Wifi, Ethernet of 4G verbonden worden en dat de laadpaal verbonden kan worden met het backoffice. Zo kunnen alle laadgegevens doorgestuurd worden voor verwerking.

Een duidelijk overzicht wordt vervolgens elke maand aan jou bezorgd, zodat je een duidelijke kijk hebt op het gebruik en verbruik. De interne doorrekening is daarna slechts een fluitje van een cent.

Ook voor reeds geïnstalleerde laadpalen kunnen wij de configuratie doen. Onze specialisten komen graag langs om dit voor jou in orde te brengen.

Laadpaal installeren Houthalen | Elektriciteitswerken

Heb je naast de installatie van laadpalen nog andere (kleine) elektriciteitswerken die moeten uitgevoerd worden, vraag ons hier dan zeker naar. Ook hiervoor kunnen we een offerte op maat opmaken. 

Zit je met een afgekeurde elektrische installatie? Dan kunnen wij deze conform maken wanneer we ook de laadpalen bij jou komen installeren. Zo heb je maar één partner nodig en zorgen wij ervoor dat je elektrische installatie weer helemaal in orde is. 

Laadpaal prijs

Benieuwd naar laadpaal prijs? De laadpalen uit ons gamma zijn stuk voor stuk performant, modern en gebruiksvriendelijk. Toch hebben ze elk hun specifieke eigenschappen. Om je een laadoplossing voor te kunnen stellen op maat van je elektrische wagenpark, luisteren we daarom altijd eerst naar je specifieke verhaal. Bij de keuze van het type laadpaal spelen namelijk heel wat factoren mee.

Laadpalen en het capaciteitstarief

Het capaciteitstarief is geen bijkomende tarief, maar een nieuwe berekening die vanaf 1 januari 2023 wordt toegepast voor de berekening van een deel van de nettarieven. Dat zijn de kosten die je betaalt voor de aanleg en het onderhoud van het elektriciteitsnet. (bron: mijnenergie.be)

Wat wij als laadpaal installateur daarover te vertellen hebben?

Dankzij onze slimme laadpalen kan je als gebruiker écht zelf bepalen hoe snel je je auto wenst op te laden en heb je hierdoor invloed op het capaciteitstarief. Stel jij bijvoorbeeld je auto in om de batterij de tijd te geven om te laden in een laadschema van 19u tot en met 7u de volgende dag, dan heeft je auto maar liefst 12u om "op 't gemak" de batterij op te laden. Daarnaast kan je ook aangeven dat die tijdens bepaalde piekmomenten het laden pauzeert óf kan je ook een maximum laadsnelheid instellen.

Je hebt dus wel degelijk een eigen keuze hierin.

Nog vragen rond het fameuze capaciteitstarief? Dan kan je uiteraard de nieuwsberichten blijven lezen en misschien door de bomen het bos niet meer zien ... Of je kunt je vragen rechtstreeks aan ons stellen. Wij bieden je alvast een helder, direct en geruststellend antwoord!

Is een laadpaal fiscaal aftrekbaar?

Voor ondernemingen:

Is je laadinfrastructuur vrij toegankelijk voor derden en wordt ze gevoed door "groene stroom", dan heb je als onderneming recht op een verhoogde kostenaftrek. Tot 31 maart 2023 is de installatie van laadpunten 200% aftrekbaar voor bedrijven wanneer je voldoet aan een aantal voorwaarden. Daarna daalt het aftrekpercentage tot 150% (tot 31 augustus 2024). 

Ook voor particulieren geldt er een belastingsvermindering:

  • 45% voor wie investeert in de periode van 1 september 2021 tot en met en 31 maart 2023
  • 30% voor wie investeert in de periode van 1 april 2023 tot en met en 31 december 2023;
  • 15% voor wie investeert in de periode van 1 januari 2024 tot en met 31 augustus 2024.

Vanaf 1 januari 2023 werd het beperkte bedrag verhoogd tot € 8.000 per laadstation en per belastingplichtige als het gaat om de plaatsing van een bidirectioneel laadstation.

Laadpaal kopen? Wij adviseren je graag in detail over de verschillende fiscale steunmaatregelen waar je gebruik van kunt maken voor de installatie van laadpalen.

Accu-R8 is dé partner voor de installatie van jouw laadpalen

Als expert in het installeren van laadpalen, werken wij bij elk project met de nodige zorg en nauwkeurigheid, ongeacht de grootte ervan. Ons doel is om jou zo veel mogelijk te ontzorgen zodat je snel kunt genieten van een volledig afgewerkt project.

Transparantie is voor ons van het grootste belang. We geloven dat goede afspraken goede vrienden maken. Bij ons zijn er met andere woorden geen verborgen kosten.
Na ons gesprek stellen we een stappenplan en een bijbehorende gedetailleerde offerte op, zodat je vooraf en volledig transparant op de hoogte bent van het volledige kostenplaatje.

Bij ons staat "dat gaat niet" niet in het woordenboek. We werken samen met jou om de verschillende mogelijkheden te bekijken en de juiste oplossingen te bedenken om aan jouw behoeften en eisen te voldoen. Voor elke uitdaging is er een oplossing en wij bieden die graag aan.

Laadpaal kopen? Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het installeren van jouw laadpaal, staan wij voor je klaar. 

Laadpaal installeren accuraat

Accuraat

Accu-R8, it’ s in our name - accuraat.

We werken elk project, groot of klein, uit met de nodige zorg en nauwkeurigheid en ontzorgen je zo goed mogelijk. Zo kan je op korte termijn genieten van een volledig afgewerkt project.

Laadpaal installeren dienst na verkoop

Dienst na verkoop

We hechten zeer veel belang aan onze dienst-na-verkoop. Nadat de palen in gebruik genomen zijn, blijven wij dan ook graag ter beschikking voor al je vragen rond jouw project.
Bij ons hoef je bovendien nooit lang te wachten op een antwoord of een oplossing.
Vraag ons gerust naar onze referenties. Die delen we met plezier en vertrouwen.

Transparant

Bij ons zijn er geen verborgen kosten.

Na ons gesprek stellen we een stappenplan en een bijbehorende gedetailleerde offerte op. We brengen je op voorhand én helemaal transparant op de hoogte van het volledige kostenplaatje.

Laadpaal installeren oplossing op maat

Onze klanten

We bieden oplossingen aan die volledig uitgewerkt worden op maat van de klant.
Laadpalen op de parking aan uw bedrijf? Bij werknemers thuis? Als particulier aan je woning? Elke installatie is mogelijk.
We nodigen je dan ook graag uit voor een verkennend gesprek. Dit kan telefonisch of op locatie.
Laat ons gerust even weten hoe we jou verder kunnen helpen.


Laadpaal installeren Accu-R8

Accu-R8 | Laadpaal installeren Houthalen

BE 0793.993.005

Op zoek naar een all-in aanbod voor laadpalen op jouw bedrijfsterrein of bij je thuis?
Wij helpen je graag van a tot z én op maat!
 


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x