Totaalpartner

Wij bieden als ervaren installatiepartner van laadpalen voor bedrijven en wallboxen, i.e. laadpalen voor thuis bij werknemers en particulieren, een all-in oplossing op maat aan. Hierbij treden we niet enkel op als elektrisch installateur van deze laadpalen, maar zeker ook als technisch adviseur die samen met jou(w) bedrijf jouw project in kaart brengt.

We kijken samen met jou naar de laadnoden op de bedrijfssite en/of bij werknemers thuis om vervolgens een strategisch plan op te stellen voor de uitvoering van de nodige werken. Dit gaat van de totaalrenovatie of aanleg van een nieuwe parking tot het plaatsen van een nieuwe hoogspanningscabine, laadpunten op een paal of tegen de gevel.

Vervolgens zorgen we ervoor dat de laadpalen onderling met elkaar kunnen communiceren en maken we het automatisch verrekenen van laadsessies mogelijk via ons eigen gebruiksvriendelijke CPO-platform, Charge-R8.

Kortom, voor jouw groot of klein project, heb je bij dit alles slechts één partner nodig. Makkelijk, toch?

Wij begeleiden je met andere woorden doorheen het hele proces én informeren je ook over de mogelijkheden, de nieuwigheden en de aanpassingen in de wetgeving van deze hoogtechnologische markt. Elektrisch rijden is immers de toekomst en dus moet ook de laadinfrastructuur mee.

Kies je als bedrijf voor de vergroening van je wagenpark?

Dan zijn één of meerdere laadpalen op je terrein een absolute must. Op die manier bied je je werknemers en bezoekers niet alleen de kans om hun elektrische wagen eenvoudig en voordelig op te laden, je versterkt er bovendien enorm je groene imago mee.

En voor dat laatste tekent ondertussen iedereen?


Charge-R8 Laadpaal beheer

Charge-R8 Laadpassen

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x