Laadpaal thuis Gent

Laadpaal thuis installeren in Gent? 

Verkies je een wallbox aan de muur of een laadpaal op een paal op je oprit of voortuin?
Accu-R8 is de betrouwbare partner voor het installeren van jouw laadpaal.

laadpaal thuis installeren Gent

Wil je een laadpaal thuis installeren in Gent?

Heb je net een elektrische wagen gekocht, overweeg je er één te kopen of krijg je een elektrische wagen via je werknemer?
Het installeren van een laadpaal thuis is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je altijd genoeg stroom hebt om je auto op te laden.

Accu-R8 informeert je graag over de verschillende laadoplossingen voor bij jou thuis.
Ontdek hoe wij jouw woning kunnen voorzien van hoogwaardige laadpalen!

Laadpalen thuis voor particulieren Gent

Wil je een laadpaal thuis laten installeren in Gent? Ongeacht of je al dan niet zonnepanelen hebt, een digitale of analoge meter, of een monofasige of driefasige aansluiting, ... Bij ons vind je voor elke situatie een budgetvriendelijke oplossing!

Als particulier kun je bij ons profiteren van onze interessante formule voor thuisinstallaties. Of je nu kiest voor een muur-gemonteerde wallbox of een laadpaal op een paal in je oprit of voortuin, wij hebben de oplossing die bij jou past. Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Laadpaal thuis voor werknemers Gent

Hebben je werknemers een elektrische of hybride bedrijfswagen ter beschikking, dan wordt er van jou als werkgever verwacht dat je laadinfrastructuur voorziet

Indien er geen of beperkte mogelijkheid is om een laadoplossing te plaatsen op het bedrijfsterrein, opteren de meeste van onze klanten ervoor om een laadpaal - een zogenaamde wallbox - bij hun werknemers thuis te installeren. 

Wij plaatsen een slimme laadpaal bij je werknemer thuis, zodat laadsessies automatisch verrekend worden met het bedrijf. Handig toch?

laadpaal thuis installeren Gent

laadpaal thuis installeren Gent

laadpaal thuis installeren Gent

Wat is de beste laadpaal voor thuis in Gent?

We installeren laadpalen van A-merken die zowel futureproof als kwalitatief zijn.

Het kiezen van de beste laadpaal voor thuis hangt af van je persoonlijke wensen en behoeften. Zo zijn er laadpalen die sneller kunnen laden dan andere, laadpalen met verschillende aansluitingen en laadpalen met slimme technologie om energie te besparen. Het is daarom belangrijk om te weten welk type elektrische auto je hebt en wat de laadsnelheid en capaciteit van je auto is. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare ruimte voor de installatie van de laadpaal en of er toestemming nodig is van de gemeente of de vereniging van mede-eigenaars indien je in een appartement woont.

Laadpaal thuis Gent | AC laders

Bij een installatie van een laadpaal thuis, wordt er in de meeste gevallen voor  een AC-lader gekozen. Dit type lader is goed aan te sluiten op het bestaande elektriciteitsnetwerk van een woning. Een AC-lader is een type oplader voor elektrische auto's die werkt op wisselstroom. Door een omvormer in de auto wordt de stroom omgezet naar gelijkstroom. Door dit omvormingsproces duurt het laden aan een AC-lader vaak langer.

Door de gemakkelijke aansluiting en de goedkopere prijs is AC-laden de goedkoopste optie. Het is daardoor een uitstekende manier om 's nachts de auto vol te laden.

Laadpaal thuis Gent | DC laders

DC-laders worden ook wel 'snelladers' genoemd. Het installeren van een DC-lader is een stuk duurder dan het installeren van een AC-lader. Dit komt doordat er vaak grote aanpassingen gedaan moeten worden aan de elektrische infrastructuur. Bovendien moet er in de laadpaal een omvormer geplaatst worden die de stroom uit het net geschikt maakt voor het opladen van jouw elektrische wagen.


Omwille van deze redenen wordt dit type lader vaker gekozen bij een plaatsing op een bedrijfssite of op de openbare weg.


Wat kost een laadpaal bij je thuis in Gent?

Benieuwd naar laadpaal thuis prijs? De laadpalen uit ons gamma zijn stuk voor stuk performant, modern en gebruiksvriendelijk. Toch hebben ze elk hun specifieke eigenschappen. 

Bij de keuze van het type laadpaal spelen namelijk heel wat factoren mee: de snelheid van het laden, het design van de laadpaal, voorbereidende elektriciteitswerken, ... 

Om je een laadoplossing voor te kunnen stellen op maat, luisteren we daarom altijd eerst naar je specifieke verhaal. Precies daarom komen we graag langs om een voorstel op maat van je huis of bedrijf te kunnen uitwerken.⁠

Laadpaal thuis installeren?  Benieuwd naar laadpaal thuis prijs? Leg ons jouw vraag gerust even voor en wij doen ons best om jou bíjna op 1-2-3 een prijsofferte te bezorgen!

laadpaal thuis installeren Gent

Waar moet je rekening mee houden als je een laadpaal thuis in Gent installeert?

Als je van plan bent om een laadpaal thuis te installeren, zijn er enkele belangrijke dingen waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat de installatie van je laadpaal thuis soepel verloopt:

 • Controleer de beschikbare ruimte
  Zorg ervoor dat je thuis voldoende ruimte hebt om de laadpaal te installeren op een veilige en handige locatie. Er moet plaats zijn om je elektrische wagen te manoeuvreren, en de laadpaal mag niet in de weg staan van voetgangers of andere obstakels. Indien er geen of beperkte mogelijkheid is om een laadoplossing te plaatsen, opteren de meeste van onze klanten ervoor om een laadpaal - een zogenaamde wallbox - bij hun thuis te installeren.

 • Controleer de elektrische installatie
  Het is belangrijk om te controleren of je elektrische installatie geschikt is voor het installeren van een laadpaal thuis. Als er voorbereidende elektrische werken noodzakelijk zijn, kun je hiervoor ook op Accu-R8 rekenen.

 • Kies de juiste laadpaal
  Zorg ervoor dat je de juiste laadpaal kiest die geschikt is voor jouw type elektrische auto. Er zijn verschillende soorten laadpalen beschikbaar, elk met hun eigen laadsnelheid en aansluiting. Ontdek de verschillende soorten laadpalen hier.

 • Vraag toestemming
  In sommige gemeenten is toestemming nodig om een laadpaal thuis te installeren. Controleer of dit het geval is en vraag indien nodig toestemming aan de gemeente of de vereniging van eigenaren.

 • Laat het installeren door een professional
  Het is belangrijk om de installatie van de laadpaal thuis over te laten aan een professionele installateur. Zo ben je zeker dat de installatie veilig en volgens de regels wordt uitgevoerd. Een professionele installateur kan ook advies geven over de beste laadpaal voor jouw situatie en je helpen met de aanvraag van subsidies.

Op zoek naar een professionele installateur voor de plaatsing van een laadpaal bij je thuis? Accu-R8 is jouw ontzorgende partner!

Accu-R8 is dé partner voor de installatie van jouw laadpaal thuis in Gent

Als expert in het installeren van laadpalen, werken wij bij elk project met de nodige zorg en nauwkeurigheid, ongeacht de grootte ervan. Ons doel is om jou zo veel mogelijk te ontzorgen zodat je snel kunt genieten van een volledig afgewerkt project.

Transparantie is voor ons van het grootste belang. We geloven dat goede afspraken goede vrienden maken. Bij ons zijn er met andere woorden geen verborgen kosten.
Na ons gesprek stellen we een stappenplan en een bijbehorende gedetailleerde offerte op, zodat je vooraf en volledig transparant op de hoogte bent van het volledige kostenplaatje.

Bij ons staat "dat gaat niet" niet in het woordenboek. We werken samen met jou om de verschillende mogelijkheden te bekijken en de juiste oplossingen te bedenken om aan jouw behoeften en eisen te voldoen. Voor elke uitdaging is er een oplossing en wij bieden die graag aan.

Laadpaal thuis installeren? Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het installeren van jouw laadpaal thuis in Gent, staan wij voor je klaar. 

Laadpaal thuis installeren accuraat

Accuraat

Accu-R8, it’ s in our name - accuraat.

We werken elk project, groot of klein, uit met de nodige zorg en nauwkeurigheid en ontzorgen je zo goed mogelijk. Zo kan je op korte termijn genieten van een volledig afgewerkt project.

Laadpaal thuis installeren dienst na verkoop

Dienst na verkoop

We hechten zeer veel belang aan onze dienst-na-verkoop. Nadat de palen in gebruik genomen zijn, blijven wij dan ook graag ter beschikking voor al je vragen rond jouw project.
Bij ons hoef je bovendien nooit lang te wachten op een antwoord of een oplossing.
Vraag ons gerust naar onze referenties. Die delen we met plezier en vertrouwen.

Laadpaal thuis installeren transparant

Transparant

Benieuwd naar laadpaal thuis prijs?
Bij ons zijn er geen verborgen kosten.

Na ons gesprek stellen we een stappenplan en een bijbehorende gedetailleerde offerte op. We brengen je op voorhand én helemaal transparant op de hoogte van het volledige kostenplaatje.

Laadpaal thuis installeren oplossing op maat

Onze klanten

We bieden oplossingen aan die volledig uitgewerkt worden op jouw maat.
We nodigen je dan ook graag uit voor een verkennend gesprek. Dit kan telefonisch of op locatie.
Laat ons gerust even weten hoe we jou verder kunnen helpen.

Laadpaal thuis installeren Gent Accu-R8

Accu-R8 | Laadpaal thuis Gent

BE 0793.993.005

Op zoek naar een all-in aanbod voor laadpalen bij je thuis?
Wij helpen je graag van a tot z én op maat!
 


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x